Escola anglesa ISCAT

|||Escola anglesa ISCAT

Durant l’any 2014-2015 Incic va construir un nou edifici per a l’escola anglesa ISCAT ubicada a La Garriga, ja que necessitava més espai a l’incrementar el seu número d’alumnes. L’edifici, de 3 plantes, acull als alumnes de secundària de l’escola i compta amb 12 aules, lavabos a cada planta, menjador, cuina, gimnàs i els seus corresponents vestidors.

L’estructura es va aixecar utilitzant formigó prefabricat, això va permetre completar l’esquelet de l’edifici en una setmana. La façana es va recobrir amb un sistema d’aïllament anomenat Coteterm, aquesta tecnologia afavoreix l’estalvi energètic, és respectuosa amb el medi ambient i segura.

En la construcció de l’edifici es va buscar combinar una estètica atractiva amb espais funcionals que és una característica bàsica per a una escola.

Els alumnes, professors i direcció de l’escola, que gaudeixen d’aquestes instal·lacions des del passat mes de setembre de 2015, consideren que han donat un salt de qualitat amb aquest immoble.

2017-07-20T14:16:19+00:00