Lloguer Oficina Torres Palou

||Lloguer Oficina Torres Palou
Adreça Carrer Pallars, 2, 5è 1a, Edifici A
Població Granollers

Superfície total 59,55 m2

Preu lloger 550 €
Preu/m2 9,24 €/m2

Ideada per a clients exigents que busquen una oficina Granollers.

Oficina Granollers construida amb materials de primera qualitat per a empreses que busquen un emplaçament que els hi doni una imatge corporativa d’alt nivell gaudint d’unes vistes privilegiades de l’entorn. Si busques una oficina Granollers aquesta és la teva oportunitat, no la deixi escapar.

Despatx completament climatitzat, amb fil musical, alarma, lluminàries, pre-instal·lació informàtica, amb dos despatxos independents i una sala pel servidor o un petit office, vídeoporter, fibra óptica disponible, ascensor en la finca, en definitiva, preparat per a endollar i treballar, difícilment es pot trobar unes oficines millor acondicionades que aquestes.

A més a més, existeix la possibilitat de llogar places d’aparcament en el mateix immoble.

La situació de les oficines es va pensar estratègicament per a que es pugui gaudir dels avantatges d’estar molt a prop dels serveis que ofereix una gran ciutat, però a la vegada estar ben comunicada al situar-se al costat dels accesos de les principals carreteres, com per exemple l’autopista AP-7 o l’autovia C-17, i evitar els embussos i els problemes típics d’aparcament del centre.

Despatx ben comunicat amb el transport públic, al tenir una parada de autobús al costat i estar a 10 minuts caminant de l’estació de tren de Granollers.


Ubicació immoble