Presentació

|Presentació
Presentació2017-03-17T16:35:03+00:00

Empresa

Des de fa més de 25 anys, Incic actua d’acord amb els següents valors: serietat, rigor, puntualitat, honestedat, compromís, confiança, proximitat i constant cerca de solucions. A més, cuida moltíssim la qualitat i estètica dels seus projectes.

Serveis

  • Lloguer de locals comercials, oficines, naus industrials i terrenys. Els espais i preus a les necessitats de cada client.
  • Projectes claus en mà per a futurs llogaters. Per exemple, construcció de naus o edificis a mida. També adequació d’espais ja existents a necessitats concretes.
  • Consecució de les llicències necessàries per portar a terme una activitat econòmica a través del suport en les gestions davant de l’Administració.
  • Servei de manteniment realitzat per un equip propi.
  • Assessorament estratègic per tal que els clients prenguin les decisions encertades pels seus negocis. És possible gràcies a l’experiència que proporcionen més de 25 anys de contacte directe amb el teixit empresarial de la zona.

Casos d’èxit

incic-1

Noreen Loughman
Directora Iscat

Des de 2009 INCIC ha col·laborat en el creixement i desenvolupament del projecte ISCAT, a través de la rehabilitació i l’adaptació dels edificis Manuel Raspall i Blancafort amb propòstis educatius. INCIC ha col·laborat colze a colze amb l’ISCAT per dissenyar i construir un nou edifici pels cursos de secundària, que va ser inaugurat el setembre del 2015.

incic-2

Sergio y César Serna
Gerents SH Logistica

Portem molts anys treballant amb Incic sense cap tipus de problema. Durant aquest temps ens han demostrat que és una empresa que se sap adaptar a les necessitats dels seus clients i en tot moment han col•laborat amb nosaltres quan els hem necessitat.